Dogovor o daljem ekonomskom razvoju Vranja

Izvor: JUGpress.com, 26.Sep.2016, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor o daljem ekonomskom razvoju Vranja

VRANJE

Sa privrednicima na teritoriji Grada Vranja, gradonačelnik Slobodan Milenković i član Gradskog veća Goran Kostić održali su sastanak u cilju dogovora o daljem ekonomskom razvoju.

Saradnja lokalne samouprave i privrednika mora biti uspostavljena na dugoročnom i održivom principu, rekao je Milenković i najavio i dolazak investitora iz Austrije, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<  uz podršku Vlade Srbije,  u narednom periodu

Kostić je govorio o spremnosti lokalne samouprave da sarađuje sa privredom i pozvao prisutne da kroz konkretne predloge ukažu na pravce zajedničkog delovanja.

On je obrazložio koncept nefinansijske podrške, poput obuke radnika, formiranja Kluba privrednika, relaksacije administrativnih procedura.

Privrednici su ukazali na neophodnost ubrzane procedure za izdavanje građevinskih dozvola, izgradnji pristupne infrastrukture do objekta investitora, potrebu za dodatnom komunikacijom na nivou stranih i domaćih investitora i lokalne samouprave, kao i rešavanju patećih imovinsko-pravnih pitanja.

Milenković je pozvao privrednike da dostave predloge i elemente saradnje, najavivši da će im za nekoliko dana biti poslata informacija o delegiranom licu, vremenu za prijem u Gradskoj upravi i servisiranju svih potreba investitora.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Rat saopštenjima: ZZJZ odgovorio gradonačelniku Milenkoviću

Izvor: juGmedia, 26.Sep.2016

VRANJE- Sukob na relaciji lokalne samouprave i Zavoda za javno zdravlje Vranje produbio se novim saopštenjem direktorke Zavoda u kome se  tvrdi da gradonačelnik Slobodan Milenković, pored niza neistina još uvek nije dao odgovore na neka bitna pitanja...Nakon objave grada da je posao sistemske deratizacije...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.