Derbi Morave i Zdravlja

Izvor: OkRadio.rs, 21.Nov.2014, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi Morave i Zdravlja

Vranje - U Drugoj ligi Srbije košarkaši Morave iz Vladičinog Hana igraju u subotu na gostovanju derbi utakmicu 8. kola sa ekipom Zdravlja iz Leskovca. Morava je uzastopce doživela četiri poraza, i nalazi se na 13. mestu na tabeli sa osvojenih 8. bodova. Zdravlje iz Leskovca, iako  najuspešniji košarkaški klub sa juga Srbije, odigrao je poprilično lošu sezonu. Nakon sedam odigranih utakmica, zauzima 9. mesto na tabeli, sa isto toliko osvojenih bodova. Ni košarkaši Juga ne igraju dobru košarku ove jeseni. Oni u subotu dočekuju ekipu Kuršumlije u utakmici 8. kola Prve regionalne lige Srbije, nakon četiri poraza zaredom.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Martines: Želimo da učimo od Mojsa

Izvor: B92, 21.Nov.2014

Fudbaler Real Sosijedada Injiho Martines rekao je da njegova ekipa pod novim trenerom Dejvidom Mojsom želi da napreduje i počne ponovo da skuplja poene...Mojs je nedavno preuzeo ekipu i debitantski meč na klupi imaće u subotu na gostovanju Deportivu...Real Sosijedad zauzima 15. mesto na tabeli sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.