Bregović pre koncerta u gradskoj kući

Izvor: juGmedia, 31.Jan.2015, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregović pre koncerta u gradskoj kući

VRANJE –  Neposredno pre koncerta Goran Bregović posetio je večeras Gradsku upravu gde je održao konferenciju gde je u neposrednom razgovoru sa novinarima govorio o karijeri, planovima i uspomenama na čuvenog vranjskog trubača Bakiju Bakića.„Na svojim koncertima nosim belo odelo, upravo zbog toga što je i Bakija nosio bela odela i od njega sam naučio da vođe orkestara moraju da budu u belom“, rekao je Bregović.

On je nostalgičnim tonom govorio o Sarajevu, životu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u izgnanstvu i muzici koja, nakon svega, spaja ljude bivših jugoslovenskih republika. Na konferenciji se čulo i da će Vranje ove godine, krajem avgusta, biti domaćin velikog festivala trube, čije će umetnički direktor biti upravo Goran Bregović.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.