Kompanija Volvo tizuje luksuzni XC90 bez prednejg putničkog sedišta

Izvor: Moto.rs, 19.Apr.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Volvo tizuje luksuzni XC90 bez prednejg putničkog sedišta

Volvo je upravo prikazao XC90 Excellence model ali izgleda da će ovom modelu na sajmu Šangaju da se pridruži još ekskluzivnija varijanta modela. Detalji su za sada ograničeni ali ovaj proizvođač je izdao tizer video koji potvrđuje da će kompanija da predstavi unikatni XC90 naredne nedelje.

Malo toga je poznato o ovom modelu ali viši potpredsednik kompanije za dizajn Thomas Inglnlarth je rekao da će prednje suvozačko >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << sedište da bude uklonjeno i zamenjeno specijalnom konzolom za odmor koja treba da luksuz ovog modela podigne na jedan novi nivo. Kompanija navodi da je u pitanju radikalna ideja koja će omogućiti proizvođaču da obezbedi viši nivo progresivnog, modernog luksuza.

foto © Volvo

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.