Kompanija Volvo planira da se fokusira na prodaju online

Izvor: Moto.rs, 18.Dec.2014, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Volvo planira da se fokusira na prodaju online

Volvo je objavio detalje o novoj strategiji prodaje kompanije koja je nazvana žVolvo Way to Marketœ koja će doneti prerađen kompanijin marketinški plan. Kompanija će uvećati svoj reklami budžet i fokusirati se na digitalno prisustvo pri čemu Volvo želi da prodaje vozila online.

To međutim ne znači da će klasični način prodaje vozila preko dilerskih predstavništva biti ugašen jer kako navodi šef >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << prodaje ove kompanije Alain Visser, kompanija ne želi da vidi svoju distributivnu mrežu bez dilera u bliskoj budućnosti. Volvo je već imao iskustva sa online prodajom vozila pa je tako kompletan kontigent Colvo XC90 First Edition prodat za samo 47 sati. Kako navodi Visser, oni koji budu kupovali vozila online će ipak prolaziti kroz prodajnu mrežu kompanije za isporuku vozila.

foto © Volvo

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.