Volkswagen predstavio svoju Apple Watch aplikaciju

Izvor: Moto.rs, 06.Maj.2015, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkswagen predstavio svoju Apple Watch aplikaciju

Volkswagen of America je predstavio svoju novu aplikaciju za Apple Watch. Nazvana Car-Net, aplikacija će omogućiti vlasnicima vozila opremljenim Car-Net aplikacijom da daljinski zaključavaju / otključavaju vrata, provere nivo goriva i vide status vrata, prozora i panoramskog krova.

Vlasnici takođe mogu pogledati mapu koja pokazuje lokaciju njihovog vozila i mogu da hodaju ili prate uputstva za vožnju do njega. Oni čak mogu da pokrenu sirenu i zatrepere svetlima >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << da im to pomogne u pronalaženju automobila na prepunom parkingu. Roditelji takođe mogu da koriste aplikaciju za primanje upozorenja vezanih za brzinu i druga upozorenja ako žele da kontrolišu kako vozi njihovo dete tinejdžer. Poslednje, ali ne i najmanje važno, vlasnici e-Golf modela mogu da koriste aplikaciju za proveru statusa punjenja i aktuelnu procenu opsega vožnje kao i pristup klima sistemu.

foto © Volkswagen
Pogledaj vesti o: Volkswagen,   Apple

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Aplikacija »Volkswagena« za kontrolu vozila na Apple watchu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2015

BERLIN - Njemački proizvođač automobila "Volkswagwn" lansirao je verziju svoje aplikacije za kontrolu vozila MCN (Mobile Car-Net) kompatibilnu sa smart časovnikom Apple - Apple watch...Radi se o aplikaciji koja već funkcioniše preko smartfona, a omogućava prije svega provjeru količine benzina...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.