Objavljeni detalji o 2015 Volkswagen EOS Final Edition modelu

Izvor: Moto.rs, 31.Avg.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljeni detalji o 2015 Volkswagen EOS Final Edition modelu

Nakon preview-a ranije ove godine Volkswagen je objavio 2015 Eos Final Edition model. Ova edicija predstavlja poslednju ediciju kabriolet modela koji je generalno zabeležio slabu prodaju i bazirana je na Eos Sport modelu pri čemu je karakterišu bi-ksenonska svetla, crna kućišta retrovizora i 18“ točkovi.

Vozilo je takođe opremljeno i sportski tjuniranim oslanjanjem koje smanjuje visinu vožnje za nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << milimetara. Kabina je preuzeta od originalnog modela ali je opremljen kožnim sedištima, aluminijumskim ukrasima i Black Peak ukrasima. Vozilo je dobilo i brisače sa senzoirma za kišu kao i kameru koja snima iza vozila. Slično kao i standardni model, Eos Final Edition pokreće turbopunjeni 2.0L četvorocilindarski motor koji razvija 200ks snage i 280Nm obrtnog momenta. On je povezan sa šestostepenom dual clutch transmisijom.

foto © Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.