Nove oficijelne fotografije i detalji 2015 Volkswagen Polo GTi modela

Izvor: Moto.rs, 27.Nov.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove oficijelne fotografije i detalji 2015 Volkswagen Polo GTi modela

Volkswagen je izdao nove fotografije i objavio neke nove detalje koji se odnose na faceliftovani Polo GTI model. Ovaj model je svoju premijeru imao u septembru ove godine i već je dostupan na nemačkom tržištu, dok će ostatak Evrope dobiti priliku da isproba ovaj model od februara naredne godine.

Novi VW Polo GTI model pokreće novi 1.8L četvorocilindarski motor koji generiše 192ks snage i 320Nm obrtnog momenta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Snaga ovog modela se šalje na prednje točkove bilo preko šestostepene manuelne ili sedmostepene DSG transmisije.

Vozilo ubrzava od 0 do 100km/h za 6.7 sekundi dok je maksimalna brzina ovog modela sertifikovana na 236m/h. Volkswagen navodi da je ovo prvi put da će polo GTI biti ponuđen sa elektronski podesivim amortizerima, koji formiraju osnovu tehnologije za opciono Sport Select oslanjanje.

Potrošnja goriva ovog modela je sertifikovana na 5.6L/100km u kombinovanom ciklusu uz CO2 emisije od 129g/km kada je vozilo opremljeno sedmostpenom DSG transmisijom, odnosno 6.0L uz 139g/m CO2 emisije sa šestostepenom manuelnom transmisijom.

foto © Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Oficijelne fotografije Chevrolet Corvette Stingray modela prema EU specifikacijama

Izvor: Moto.rs, 27.Nov.2014

Chevrolet je redefinisao moderne performanse sa svojim Stingray modelom. U pitanju je model koji ima puno pravo da nosi legendarnu oznaku Stingray obzirom da poseduje savršen balans tehnologije, dizajna i performansi...Corvette Stingray je najmoćniji standardi model ikada kreiran sa 466ks snage i 630Nm...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.