Nema sniženja cena na teritoriji SAD uprkos slaboj prodaji

Izvor: Moto.rs, 05.Maj.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema sniženja cena na teritoriji SAD uprkos slaboj prodaji

Volkswagen navodi da ova kompanija nema u planu sniženje cena na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država, uprkos tome što ovaj proizvođač beleži slabu prodaju.

Christian Klingler, jedan od članova upravnog odbora Volkswagen Group, navodi da će Volkswagen nastaviti sa sprovođenjem trenutne cenovne strategije, te da će se ovaj proizvođač raditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << suočiti sa gubitkom tržišnog udela umesto snižavanja cena. Ova odluka donekle je iznenađujuća kada se u obzir uzme činjenica da je prodaja VW vozila na teritoriji SAD opala za 2.7 odsto, na 30.009 jedinica. Klingler veruje da će VW u toku ove godine zabeležiti sličnu prodaju kao i prošle godine, koja je za 10 odsto manja u odnosu na prodaju generisanu u toku 2013.

foto © Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.