Dva nova Pasata ukradena direktno iz Volkswagen fabrike u Emdenu

Izvor: Moto.rs, 22.Okt.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva nova Pasata ukradena direktno iz Volkswagen fabrike u Emdenu

Čini se da lopovi u Nemačkoj jednostavno ne mogu da sačekaju da Volkswagen počne sa isporukom novog Passat modela, pa su rešili da preuzmu stvar u svoje ruke.

Naime, dva sedana ukradena su direktno iz Volkswagen fabrike u Emdenu. Prvi automobil ukraden je 3. oktobra kada je lopov zgrabio ključeve i izvezao automobil iz kruga fabrike kroz kapiju, a nakon tri dana crni sedan pronađen je napušten, havarisan i bez VW znaka.

Drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << incident desio se jedanaest dana kasnije i to na sličan način. Dvojica čuvara pokušala su lopova da spreče u njegovoj nameri ali nisu uspeli u tome. Budući da nisu bili naoružani, jedino što su mogli da urade jeste da se sklone u stranu budući da je lopov bio odlučan u svojoj nameri. Koliko je bio očajan u pokušaju da pobegne govori i činjenica da ga je snimio radar, te sada policija ima sliku lopova. Budući da je Nemačka zemlja gde građani revnosno prijavljuju ukradene stvari, šanse da se vozilo pronađe su prilično velike. Međutim, kako policija još uvek nije zvanično objavila potragu za ovim vozilom, postoji verovatnoća da je lopov već priveden licu pravde.

foto © Volkswagen
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.