28.05.2016 ::: Šokiraćete se, kada vidite šta se desilo sa ovim automobilom! (FOTO)

Izvor: AutoMagazin, 28.Maj.2016, 03:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

28.05.2016 ::: Šokiraćete se, kada vidite šta se desilo sa ovim automobilom! (FOTO)

Još jedna neobična krađa dogodila se protekle sedmice u Holandiji. Na udaru kradljivaca našao se novi Volkswagen Polo, koji je jedne noći ostao potpuno ogoljen. Šta mislite, ko je mogao da uradi ovako nešto?

Pogledajte: Velika krađa točkova ispred salona automobila u Nemačkoj + FOTO.

Kada pogledate fotografije, shvatićete da ovo nije bila obična krađa, kao i da su lopovi sve samo ne obični. Za nekoliko sati, VW Polo je ostao bez točkova, oba branika, >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << "haube" i prednjih blatobrana. Lopovi su uspeli da ukradu i prednja svetla i zadnji logo, u kojem se smeštena i kamera za vožnju unazad, koja nije jeftin deo opcione opreme.

reklama

Pogledajte: Mercedes-Benz CLS žrtva veoma neobične krađe (FOTO).

Ništa manje iznenađenje nećete doživeti, ni kada pogled usmerite u kabinu automobila. Neverovatno zvuči, ali iz Pola su nestali vazdušni jastuci i multimedijalni uređaj sa navigacionim sistemom. Automobil je za vreme krađe bio parkiran na parkingu. Čudno je, što niko nije video krađu, a za ovakvu krađu sigurno je bilo potrebno dosta vremena.

Zaista je teško poverovati, da je ovako nešto moguće da se dogodi. Lopoci su radili brzo, ali i veoma stručno i detaljno. Za ovakvu krađu, bilo je potrebno puno znanja o tehnici automobila.

Pogledajte vest: Nečuveno - novi Volkswagen Passat ukraden iz fabrike.

Da li to imamo novi trend, da lopovi više ne kradu kompletan automobil, već samo delove koji su im potrebni?

Foto:

Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.