Žuti dim opet nad Pančevom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žuti dim opet nad Pančevom

U Pančevu je jutros opet primećen takozvani žuti dim. Na tu pojavu odmah su upozorili pančevački Zeleni Srbije, kao i grupa građana "Pančevci protiv zagađenja".

Uz fotografije, koje su postavljene na društvenim mrežama, ocenjuje se da su građani Pančeva dočekali još jedno zagađeno jutro.

Ovo nije prvi put da se žuti dim pojavljuje nad Pančevom, a nadležni su još ranije istakli da je za njega najverovatije odgovorna pančevačka Azotara.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tom preduzeću su naveli da žuti dim nije akcident.

Grupa građana "Pančevci protiv zagađenja" u nekoliko navrata je organizovala performanse u tom gradu, kako bi ukazala na ekološke probleme i zagađivanje životne sredine u Pančevu.

Gradske službe nisu još uvek reagovale na današnju pojavu žutog dima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Žuti dim ponovo nad Pančevom

Izvor: RTS, 06.Maj.2015

U Pančevu je jutros opet primećen takozvani žuti dim. Na tu pojavu odmah su upozorili pančevački Zeleni Srbije, kao i grupa građana "Pančevci protiv zagađenja". . Ovo nije prvi put da se žuti dim pojavljuje nad Pančevom,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.