Zelena energija alternativa grejanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelena energija alternativa grejanju

Stalna poskupljenja gasa doveli su do toga da se iz godine u godinu sve više ljudi isključuje sa gasne mreže i prelazi na neki alternativni vid grejanja.

A osim sve jačeg ekonomskog uporišta, alternativa ima i ekološku dimenziju.

Zelenom energijom obiluju naši prostori, a sve više poljoprivrednih gazdinstava koristi upravo te prirodne resurse.

Individualni potrošači gasa u Srbiji od juče taj energent plaćaju skuplje od 5,6 do čak 13 odsto u zavisnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od distributera. Osim te značajne razlike u ceni, potrošači se poslednjih nedelja žale i na mnoge druge stvari, među kojima je i kvalitet gasa. Zbog brojnih pritužbi, o ovoj temi govorio je Radomir Ćirilović iz Udruženja za zaštitu prava građana "Prosperitet".



Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.