Vršac: Tačka susretanja obeležava dve godine postojanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršac: "Tačka susretanja" obeležava dve godine postojanja

Udruženje za promociju i afirmaciju kulture, nauke i umetnosti "Tačka susretanja" iz Vršca danas u 18 časova, u prostorijama u Salonu kod porte, obeležiće drugu godinu uspešnog rada.

U okviru programa biće izveden performans "Zid", nastao na osnovu pesama iz knjige "Zid" Enesa Halilovića. Nastupiće Budimir Babić, Jelena Marinkov, Vanja J. V. i Marija Vasiljević Kanački, navodi se u pozivu.

Predstaviće se i "Did-art", instrumentalni sastav profesora i studenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Visoke škole strukovnih studija za vaspitače i Učiteljskog fakulteta u Vršcu. Nastupiće Euđen Činč, Firuca Đina, Milinka Čižik, Darian Rakitovan i Tamara Stanojević na violini i Marko Đukić na harmonici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.