Vršac: Potrebni statisti za snimanje spota

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršac: Potrebni statisti za snimanje spota

Vršačka omladinska nezavisna filmska i video produkcija "Requiem Films" uputila je poziv momcima i devojkama od 15 do 30 godina koji žele danas da statiraju na snimanju video spota za grupu Microwave.

Snimanje će se obaviti od 21 do 24 časa u kafeu "Paradigma", a statisti su potrebni za scene punog kluba u kojem se dešava deo radnje.

Radnja spota dešava se 1994/2014, pa se treba prikladno i obući, zamolili su organizatori a prenosi evrsac.rs.

Ako ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla microwavevrsac@gmail.com ili requiem.films@yahoo.com.

Neformalna omladinska organizacija "Requiem Films" nastala je 2008. godine u Domu Omladine u Vršcu, u cilju jačanja kulturne scene kako u Vršcu tako i šire. Poznati su po prvom vršačkom horor filmu "Beskonačni hodnik" i filmu o surovoj realnosti u današnjoj Srbiji "Olovne godine".

Bend Microwave zvanično je nastao avgusta 2011. godine, a prvi nastup mladog sastava bio je novembra iste godine, na kvalifikacijama za Demo Masters 202. Od tada počinju sa aktivnim nastupima po raznim klubovima i festivalima opštine Vršac, ali i šire. Avgusta 2012. godine bend počinje da se bavi isključivo autorskim radom, a avgusta 2013. snima svoje prvo EP izdanje koje nosi naziv "Seize the Night".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.