Vozači oprez zbog magle

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači oprez zbog magle

Auto moto savez Srbije savetovao je večeras vozače da budu oprezni u vožnji zbog moguće slabije magle po kotlinama i duž rečnih tokova.

Na putevima kroz stenske useke i klisure mogući su odroni zemlje i kamena koji takođe mogu biti opasni ukoliko brzina i vožnja nisu prilagođene uslovima puta, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Prema podacima Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirana je 81 saobraćajna nezgoda, u kojima je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 35 osoba povređeno, a jedna osoba smrtno stradala.

Istovremeno, u Beogradu je evidentirano 54 saobraćajnih nezgoda u kojima je 16 osoba povređeno, a jedna smrtno stradala.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa se vozačima savetuje da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju kao i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

U saopštenju se navodi da će se u periodu od 25. do 30. maja tekuće godine obavljati radovi na čišćenju i pranju mosta Gazele na državnom putu I A reda u vremenskom periodu od 22 do 6 sati u smeru ka Šidu i u smeru ka Beogradu.

Radovi se izvode u zaustavnoj (krajnjoj desnoj) traci i preticajnoj kolovoznoj traci, a saobraćaj se preusmerava na vozne kolovozne trake u oba smera, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apel vozačima da budu oprezni u vožnji zbog magle

Izvor: Studio B, 28.Maj.2015

Auto moto savez Srbije savetovao je večeras vozače da budu oprezni u vožnji zbog moguće slabije magle po kotlinama i duž rečnih tokova...Na putevima kroz stenske useke i klisure mogući su odroni zemlje i kamena koji takođe mogu biti opasni ukoliko brzina i vožnja nisu prilagođene uslovima puta,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.