Votford i Hal nude devet miliona za Markovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Votford i Hal nude devet miliona za Markovića

Engleski premijerligaš Votford i drugoligaš Hal spremni su da izdvoje devet miliona evra za transfer Lazara Markovića iz Liverpula, prenose engleski listovi Dejli Star i San.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop juče je potvrdio da srpski reprezentativac može da potraži novu sredinu, ali pokušaće da za obeštećenje od njegovog odlaska uzme 14,5 miliona evra.

Marković je prošlu polusezonu proveo na pozajmici iz Liverpula u Halu, imao je nekoliko zapaženih partija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali su "tigrovi" ispali u Čempionšip.

Međutim, novi menadžer Votforda Marko Silva oduševljen je Markovićem posle saradnje u Halu i želi da ga "povuče" sa sobom u novi klub i vrati ga u staru formu.

Marković nema budućnost u Liverpulu iako je došao kao veliko pojačanje iz Benfike, ali nije pokazao igre iz Lisabona, pa je bio na pozajmicama u Fenerbahčeu, Sportingu i Halu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.