Vojvodina sa Čukaričkim, Rad u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina sa Čukaričkim, Rad u Subotici

Utakmicama 14. kola za vikend se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije. Fudbaleri Vojvodine sutra od 13 časova igraju na svom terenu protiv Čukaričkog i žele da prekinu niz od tri utakmice bez pobede kako bi se učvrstili na trećem mestu.

Novosađani su u prošlom kolu odigrali bez golova sa Radom, a Čukarički je izgubio na svom terenu od Jagodine sa 0:3, pa će pokušati pobedom da se približi Vojovodini. Vojvodina na trećem mestu ima 26 bodova, a Čukarički >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << četiri boda manje.

Partizan igra u Novom Pazaru, a Crvena zvezda dočekuje OFK Beograd. Sedam utakmica na programu je u subotu, dok se u nedelju u Novom Pazaru igra poslednji meč 14. kola, zbog obaveza Partizana u Ligi Evropa.

Utakmica u Novom Pazaru počinje u 13 časova, a iz bezbednosnih razloga navijačima beogradskog kluba zabranjeno je da uđu na stadion. Partizan u utakmicu ulazi posle dobre igre ali i poraza od Totenhema (0:1) i želi da nastavi niz dobrih rezultata u prvenstvu i sačuva prednost na tabeli.

Partizan je u prošlom kolu na svom terenu pobedio Napredak sa 3:1 i stekao šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu (34), a Novi Pazar nije igrao, pošto je iz bezbednosnih razloga otkazana utakmica sa Voždovcem. Ekipa Milorada Kosanovića zauzima šesto mesto na tabeli sa 20 bodova.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sutra od 18 časova na svom terenu protiv OFK Beograda i žele da se iskupe za nerešen rezultat (0:0) protiv poslednjeplasiranog Radničkog iz Kragujevca iz prošlog kola.

"Romantičari" žele da nastave niz dobrih igara, pošto su u poslednja tri kola neporaženi.

Zvezda je druga na tabeli sa 28 bodova, a OFK zauzima peto mesto sa 21 bodom.

Fudbaleri Rada igraju sutra od 13 časova u Subotici protiv Spartaka i žele da nastave niz od dve utakmice bez poraza. "Građevinari" su u prošlom kolu osvojili bod protiv Vojvodine, a Spartak protiv Donjeg Srema.

Rad je 10. na tabeli sa 15 bodova, a Spartak na devetom ima dva boda više i nalazi se u grupi ekipa koje su sakupile po 17 bodova.

Jagodina igra na svom terenu protiv Radničkog iz Kragujevca, Napredak će biti domaćin Donjem Sremu, Borac u Čačku igra protiv Voždovca, a Radnički u Nišu protiv Mladosti.

Parovi 14. kola Super lige Srbije:

Jagodina      - Radnički (KG) (13.00)

Napredak      - Donji Srem     (13.00)

Radnički (N) - Mladost        (13.00)

Spartak       - Rad            (13.00)

Vojvodina     - Čukarički    (15.00)

Borac         - Voždovac      (17.00)

Crvena zvezda - OFK Beograd    (18.00)

U nedelju:

Novi Pazar - Partizan (13.00)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vojvodina dočekuje Čukarički

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2014

Fudbaleri Vojvodine u subotu od 15 časova igraju na svom terenu protiv Čukaričkog i žele da prekinu niz od tri utakmice bez pobede kako bi se učvrstili na trećem mestu...Novosađani su u prošlom kolu odigrali bez golova sa Radom, a Čukarički je izgubio na svom terenu od Jagodine, pa će pokušati...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.