Vojvodina pobednik Turnira prijateljstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2016, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina pobednik Turnira prijateljstva

Novosađani su u velikom finalu u Bijeljini savladali Rijeku sa 1:0, golom Nemanje Krstića u 48. minutu. Turnir prijateljstva je tako dobio i trećeg šampiona za ove tri godine koliko se održava takmičenje.

Posle Dinama i Crvene zvezde, prestižni trofej je osvojila i Vojvodina.

Pobednički gol postigao je Nemanja Krstić u 48. minutu.

Novosađani su slavili u konkurenciji od 16 ekipa iz regiona u kojima nastupaju igrači mlađi od 16 godina.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Mihajlo Nešković (Vojvodina), najbolji strelac je Slobodan Tedić (Vojvodina), a najbolji golman Ivor Pandur (Rijeka).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TURNIR PRIJATELJSTVA: Vojvodina pobedila Rijeku u finalu i osvojila trofej

Izvor: Kurir, 29.Maj.2016

...Turnir prijateljstva je tako dobio i trećeg šampiona za ove tri godine koliko se održava takmičenje Posle Dinama i Crvene zvezde, prestižni trofej je osvojila i Vojvodina!..I to potpuno zasluženo po svemu viđenom u finalnom meču..Vojvodina je bila mnogo bolji rival u prvom poluvremenu, a crveno-beli...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.