Veoma toplo, uveče kiša i pad temperature

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2017, 03:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veoma toplo, uveče kiša i pad temperature

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde pljusak sa grmljavinom.

Vetar će biti uglavnom slab, promenljiv. Najniža temperatura od 16 do 23, najviša od 34 do 38 stepeni.

Tokom noći na severu i zapadu jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i osetnim padom temperature, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U utorak naoblačenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa severa i zapada, koje uslovljava kišu, pljuskove, grmljavinu, pad temperature i pojačan severozapadni vetar do kraja dana proširiće se i na ostale krajeve.

U sredu i četvrtak osetno svežije, promenljivo oblačno, mestimično kiša ili pljuskovi sa grmljavinom, u sredu u celoj zemlji, a u četvrtak uglavnom u centralnim i južnim krajevima. Zatim preovlađujuće sunčano, uz postepeni porast temperature.

Više o vremnskim prilikama saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umjereno oblačno i vruće

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2017

BANJALUKA - Danas se u BiH očekuje umjereno oblačno vrijeme, a u noći na utorak očekuje se jače naoblačenje koje će usloviti kišu...Najniža jutarnja temperatura vazduha uglavnom između 13 i 19°C, na jugu do 22°C. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 31 i 35°C, na jugu do...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.