Veoma toplo, i do 40 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2017, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veoma toplo, i do 40 stepeni

U Srbiji se danas očekuje veoma toplo vreme, u većini mesta sunčano sa najvišim temperaturama od 34 do 38 stepeni, a negde čak i do 40 stepeni, upozorio je Republički hidrometerološki zavod.

Jutarnja temperatura biće od 15 do 25 stepena.

Posle podne i uveče u Vojvodini, planinskim predelima na zapadu, jugu i jugozapadu uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde se očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

I u Novom Sadu će biti veoma toplo i sunčano. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Krajem dana i u toku noći uz lokalni razvoj oblačnosti u pojedinim delovima grada moguća pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 24, najviša dnevna oko 37 stepeni.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni.

Prema izgledima za narednih nedelju dana, danas će biti veoma toplo, sa maksimalnom temperaturom od 35 do 40 stepeni, iznad većeg dela sunčano, samo ponegde na severu i u planinskim predelima, uz nešto više oblačnosti, moguća kratkotrajna kiša i pljuskovi sa grmljavinom.

Od srede promenljivo oblačno, sa češćom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom uz postepeni pad temperature. U većini dana temperatura od 24 do 28 stepeni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.