Veći broj autobusa i nove linije za „Egzit“

Izvor: Blic, 06.Jul.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veći broj autobusa i nove linije za „Egzit“

Pojedine linije gradskog prevoza u Novom Sadu biće pojačane od 9. do 12. jula zbog muzičkog festivala “Egzit”, a biće uvedene i nove linije.

Linije 3 i 9 koje voze do Petrovaradina biće pojačane polascima zglobnih autobusa. Autobusi na ovim linijama voziće od restorana „Trag“ na Petrovaradinskoj tvrđavi do Detelinare i Novog naselja uobičajenom rutom, a imaće i polaske u 3:30 i 4 sata izjutra.

Tokom trajanja festivala biće uvedena i linija koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << voziti od kampa za egzitaše na Štradnu do tvrđave, ali i u povratnom smeru. Zglobni autobusi na čijim displejima će biti ispisano „EXIT FEST” polaziće sa Štranda na svakih 40 minuta od 18 sati do ponoći, a povratna linija gde će na displejima biti ispisano „EXIT KAMP” polaziće na svakih 40 minuta od 2 časa iza ponoći do 6 izjutra.

Polasci redovnih linija sa Međumesne autobuske i Železničke stanice do kampa i tvrđave po potrebi će biti pojačane, kažu u GSP-u.

Cene karata ostaće 55 dinara, a pored toga moći će da se kupe i nedeljne karte koje će koštati 715 dinara. Ove karte moći će da se kupe na kioscima JGSP “Novi Sad”, u „Exit“ kampu, kod restorana “Trag” kao i na promo pultu u centru grada, te u minibusu na platou ispred Železničke stanice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.