Vasin: Vojvodina je najmanje loša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2014, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasin: Vojvodina je najmanje loša

Pokrajinski sekretar za privredu Miroslav Vasin izjavio je danas da je najprikladniji izraz koji odražava stanje u privredi Vojvodine da je ona "najmanje loša" od svih ostalih regiona.

Vasin je na sednici Pokrajinskog socijalno-ekonomskog saveta rekao da je Vojvodina kao region daleko po svim pokazateljima iznad svih ostalih regiona i ocenio da je "neprirodno što se taj podatak negira".

"Po neto zaradi pokrajina je stabilna, ali daleko ispod Beogradskog regiona, upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog činjenice da je tamo 66 odsto zaposlenih u državnom sektoru", rekao je Vasin.

Ocenio je da je Vojvodina "najmanje loša od ostalih" jer je to rezultat podsticaja Pokrajinske vlade malim i srednjim preduzećima i preduzetništvu, ali i posledica savesnijeg ponašanja privrednika iz pokrajine.

"Ukupan dug vojvođanskih poreskih dužnika iznosi svega 18 odsto ukupnog duga u Srbiji, dok je dug vojvođanskih preduzetnika svega 8,4 odsto od ukupnog duga", precizirao je Miroslav Vasin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vasin: Vojvodina najmanje loša u Srbiji

Izvor: Blic, 24.Nov.2014

Pokrajinski sekretar za privredu Miroslav Vasin izjavio je danas da je najprikladniji izraz koji odražava stanje u privredi Vojvodine da je ona "najmanje loša" od svih ostalih regiona...Vasin je na sednici Pokrajinskog socijalno-ekonomskog saveta rekao da je Vojvodina kao region daleko po svim pokazateljima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.