Umro čuveni koka-kolin Deda Mraz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro čuveni koka-kolin Deda Mraz

Džon Mur, čuveni Deda Mraz sa božićne reklame za koka-kolu umro je danas u 86. godini.

Slavni dedica, čiji su se blago lice i duga bela brada urezali mnogima u pamćenje, osim u reklami radio je i kao taksista i barmen.

U intervjuu koji je 2011. dao Fajnenšl tajmsu, Mur je rekao da je obožavao ulogu Deda Mraza koja mu je omogućila da bude u kontaktu sa decom, koju on nije imao.

"Vaše je da budete tajanstveni i magični. Da utelotvorujete ljubav i ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najbolje u ljudskoj prirodi", naveo je on.

"Treba paziti na puno stvari kada ste Deda Mraz: da osobe koje prate dete možda nisu njegovi roditelji, da ono možda nema roditelje", kazao je Mur, dodavši da mu je jednog dana prišao mališan koji mu je šapnuo da bi želeo da mu se mama vrati za Božić.

Portparol Koka-kole je rekao da su se u kompaniji "rastužili na vest o Džonovoj smrti i da su njihove misli sa njegovom porodicom".

Mur će biti sahranjen u rodnom gradu Bardžes Hilu, u Saseksu, na jugu Engleske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro čuveni Deda Mraz

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014

Džon Mur, čuveni Deda Mraz sa božićne reklame za "Koka-kolu" umro je danas u 86. godini...Foto: screenshot,YouTube..Slavni dedica, čiji su se blago lice i duga bela brada urezali mnogima u pamćenje, osim u reklami radio je i kao taksista i barmen...U intervjuu koji je 2011. dao Fajnenšl tajmsu,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.