Ulica Antona Čehova i dalje čeka asfalt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulica Antona Čehova i dalje čeka asfalt

Od marta meseca stanovnicima ulice Antona Čehova svakodnevica ne izgleda jednostavno. Prvo je ulica bila raskopana, a kada su radovi nadležnih komunalnih preduzeća završeni, na putu su ostale rupe. Danas, nekoliko meseci kasnije, rupe su zakopane, ali stanari i dalje umesto po asfaltu, šetaju po prašini i kamenju.

Automobilom je prilaz ulici i dalje nemoguć, pa se stanari parkiraju gde stignu. A i najobičniji izlazak iz kuće za njih ponekad predstavlja pravi podvig. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Šetnje nema nigde. Po parnoj strani treba kao planinar da ideš malo gore malo dole da bi izašao napolje, do prodavnice, bilo gde... Stariji ljudi ne mogu ni da izađu. Ne daj bože da hitna pomoć treba da dođe", kaže sugrađanin Miroslav Radonjić.

Ova ulica poznata je zbog mira i tišine, što kako kažu stanari, već mesecima nemaju. Osim njima, prizor u Antona Čehova smeta i onima koji su na tu ulicu svakodnevno upućeni.

U Zavodu za izgradnju grada kažu da su 29. juna počeli radovi na uređenju ulice te da je rok za završetak 60 dana. Nakon toga, ulica bi trebala da dobije potpuno nov izgled.

Trenutno su u toku radovi na poboljšanju kolovoza, parkinga, pešačkih staza, kolskih prilaza i zelenih površina, a biće izgrađeno i novo javno osvetljenje, navode u ZIG-u.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.