Ujutro mraz, tokom dana sunčano i hladno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2016, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutro mraz, tokom dana sunčano i hladno

Danas će u Srbiji ujutro biti mestimično maglovito vreme, sa slabim i umerenim mrazom, a tokom dana biće sunčano i hladno sa slabim istočnim i jugoistočnim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Najniža temperatura biće od -7 do -2 stepena, a najviša dnevna od tri do šest stepeni, navodi se u saopštenju RHMZ.

U Novom Sadu će ujutro biti slabog mraza, a tokom dana vreme će biti sunčano i hladno, sa slabim istočnim i jugoistočnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vetrom. Minimalna temperatura kretaće se od -4 do -2 stepena, a najviša dnevna biće četiri stepena.

U Srbiji će do petka ujutro biti mestimično maglovito vreme sa slabim mrazom, dok će u toku dana biti sunčano. U ponedeljak i utorak biće malo toplije, a u sredu i četvrtak opet nešto hladnije vreme.

U ponedeljak će na jugu Banata duvati jak jugoistočni vetar, a od petka će biti toplije, sa umerenim naoblačenjem u subotu i nedelju.

Temperatura će se do petka kretati oko i malo ispod proseka, dok će od subote biti nešto iznad prosečnih vrednosti.

U Novom Sadu će do petka ujutro biti slabog mraza, a u toku dana uglavnom sunčano. U ponedeljak i utorak biće malo toplije, a u sredu i četvrtak malo hladnije vreme.

Od petka će ponovo biti toplije, uz umereno naoblačenje u subotu i nedelju. Temperature će do petka biti oko i malo ispod proseka, a od subote malo iznad prosečnih vrednosti.

Biometeorološka prognoza za danas

Izvesna opreznost preporučuje se osobama s kardiovaskularnim i cerebrovaskularnim oboljenjima i osobama sa respiratornim tegobama.

Kod meteoropata su mogući problemi sa snom, bol u kostima i glavobolja.

Detaljnije meteorološke podatke možete da pronađete ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.