Uhapšen zbog droge i napada na policajce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2014, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog droge i napada na policajce

Kako se navodi, osumnjičeni je sinoć u Rumenačkoj ulici pokušao da pobegne inspektorima, bacajući usput iz automobila prah za koji se sumnja da je heroin, a u jednom od tih paketića pronađeno je oko 14 grama praha.

Osumnjičeni je, dodaje se, na raskrsnici Kornelija Stankovića i Veselina Masleše, autom udario u policijsko vozilo, a zatim se fizički opirao hapšenju.

U saopštenju novosadske policije se ističe da su njeni pripadnici po naredbi sudije za prethodni postupak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pretresli stan koji Ž.D. koristi i tom prilikom pronašli dve različite supstance, ukupne težine oko 160 grama, za koje se sumnja da su heroin i kokain, dve vage za precizno merenje i novac, u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

U policiji napominju da je prilikom pretresa osumnjičeni pokušao da udari jednog od inspektora.

Ž. D. će biti doveden na saslušanje nadležnom tužiocu, uz krivičnu prijavu koja ga tereti za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, navodi se u saopštenju.

Kako se objašnjava, postoji osnov sumnje da je ovaj Novosađanin juče prodao paketić praha za koji se sumnja da je heroin Novosađaninu T. M. (1985), protiv koga će, dodaje se, policija podneti krivičnu prijavu za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novosadski diler napao inspektore

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2014

NOVI SAD - Policija u Novom Sadu uhapsila je Novosađanina čiji su inicijali Ž.D. /37/ i protiv njega će nadležnom tužilaštvu podnijeti krivičnu prijavu zbog neovlaštenog stavljanja u promet droga i napada na službeno lice prilikom vršenja dužnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.