Ubijena starica u Novom Bečeju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijena starica u Novom Bečeju

Nakon svirepog ubistva u Bečeju, kada je tridesetsedmogodišnji R.H. zaklao svog daljeg rođaka, proteklog vikenda, samo nedelju dana kasnije, u Novom Bečeju ubijena je starica. Monstruozan rukopis u oba ubistva upućuje na sličan mentalni sklop počinilaca.

Beživotno telo osamdesetosmogodišnje Anđe Azucki pronađeno je u trošnoj porodičnoj kući u Novom Bečeju u kojoj je, nakon smrti muža, živela sama.

"Pronašla je sestrina ćerka koja joj je to jutro donela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << hranu. Bila je policija i hitna pomoć. Telo je pronađeno u kući", kaže o tragediji jedan od komšija Jožef Šili.

Ubistvo je izazvalo nevericu i užas kod komšija pogotovo što je starica živela skromno nikome se ne zamerajući.

"Taj što je ušao uradio je to zbog novaca. Ali ona nije imala para jer je živela od porodične penzije. Rođaci su joj donosili hranu. U policiji su mi rekli da je prvo silovana", vidno potresen priča Šili.

Ovakav zločin se ne pamti u petooktobarskoj ulici koja je od subote sablasno tiha a njeni žitelji, pogotovo usamljene starice, od straha vrata zamandaljuju već sa prvim sumrakom. Kako iz policije nema zvaničnih izjava u čaršiji se smrt starice, po svojoj monstruoznosti, poredi sa nedavnim ubistvom pedesetogodišnjeg T. L. u susednom Bečeju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.