U nedelju akcija Nemarkiranim stazama Fruške gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju akcija "Nemarkiranim stazama Fruške gore"

Planinarsko društvo "Naftaš" iz Novog Sad u nedelju 2. oktobra organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore". Ruta će biti: Andrevlje - Obadovac - Trešnjevac - Jeleni - Papratski do - prelaz bezimenog potoka - staza ka Letenci - potok pored kamenoloma - kamenolom - Andrevlje.

Polazak je u 8 časova automobilima sa parkinga na Bulevaru oslobođenja, ispred fontane kod NIS-ove zgrade, a početak pešačenja u 8.45 sa Andrevlja.

Staza >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je veoma interesantna i nije teška. Preporučuju se dobre planinarske cipele, štapovi i dugačke pantalone.

Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije.

Povratak je planiran oko 17 časova.

Vodič će biti Mihajlo Lončar, od koga se mogu dobiti i bliže informacije o akciji putem telefona 063 813 2783.

Organizatori pozivaju učesnice i učesnice koji imaju slobodnih mesta u svom vozilu, kao i učesnike bez vozila, da se jave SMS porukom na broj 064 842 3054 radi što bolje organizacije. Učesnici koji imaju slobodnih mesta u vozilu treba da pošalju ime i prezime i broj slobodnih mesta a ostali samo ime i prezime. Detaljnije informacije mogu se naći na sajtu društva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Nemarkiranim stazama Fruške gore" u nedelju

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2016

Planinarsko društvo "Naftaš" u nedelju 2. oktobra organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore"...Ruta će biti: Andrevlje-Obadovac-Trešnjevac-Jeleni-Papratski do-prelaz bezimenog potoka-maratonska staza ka Letenci-potok pored kamenoloma-kamenolom-Andrevlje...Polazak...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.