U Vršcu do 2. maja takmičenje u paraglajdingu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2017, 06:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vršcu do 2. maja takmičenje u paraglajdingu

Tradicionalno 11. po redu takmičenje u preletu paragladerom, "Vršac open" počinje danas, 28. aprila i trajaće do 2. maja i na njemu će učestvovati 90 pilota.

Piloti će se, kako se navodi u saopštenju Vazduhoplovnog saveza Srbije, tokom četiri dana, takmičiti u disciplini prelet, praveći letove od Vršca prema Požarevcu, Petrovcu na Mlavi, Plandištu i Alibunaru.

Ovo takmičenje ujedno predstavlja i prvo kolo Lige Srbije u toj disciplini, i od 90 pilota koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će učestvovati, njih 60 imaju domaću sportsku dozvolu. Tokom prvomajskih praznika, piloti će poletati sa novouređenog poletišta kod Vršačke kule i praviti letove i do 100 km prema Požarevcu, Petrovcu na Mlavi, Plandištu i Alibunaru.

Takmičenje organizuje KSLiB "Ares", uz podršku Vazduhoplovnog saveza Beograda, Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.