Turistički voz Vršac-Bela Crkva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2014, 02:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turistički voz Vršac-Bela Crkva

Železnice Srbije će od ovog vikenda uvesti u saobraćaj turistički voz na relaciji Vršac - Bela Crkva - Vrašac.

Polazak iz stanice Vršac je u 9.15 sati, a dolazak u Belu Crkvu u 10.22 sata, dok u povratku voz kreće iz Bele Crkve u 16.40 sati, a u Vršac stiže u 17.48 sati.

U stanici Vršac omogućena je veza turističkog voza sa redovnim polascima iz i za stanicu Beograd Dunav.

Tokom avgusta ovaj voz saobraćaće samo subotom i to isključivo ako vremenske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prilike budu pogodne za kupanje.

Za Beograđane koji žele da posete belocrkvanska jezera polazak za Vršac je iz stanice Beograd Dunav u 7.20 sati, a povratak u Dunav stanicu planiran je u 19.42 sata.

Vozne karte Beograd - Vršac - Beograd putnici kupuju u Beogradu, a od Vršca do Bele Crkve i natrag u Vršcu.

Cena povratne karte od Vršca je 250 dinara, od Beograda 762 dinara, a od Pančeva 660 dinara.

U ovom turističkom vozu omogućen je i prevoz osoba sa posebnim potrebama do stajališta Straža, gde ribolovačko društvo iz Vršca organizuje boravak ovih osoba na uređenoj stazi za pecanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.