Teretnjaci na Batrovcima čekaju šest sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2017, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretnjaci na "Batrovcima" čekaju šest sati

Zadržavanja za teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj su oko šest sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave carina, na izlazu iz naše zemlje, na graničnom prelazu Šid zadržavanja su oko dva sata, a na prelazu Sremska Rača oko jedan sat.

AMS dodaje da će, zbog radova sa rumunske strane, na graničnom prelazu Srpska Crnja, u petak 24. marta u vremenu od 8:00 do 16:00 sati, biti obustavljen saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na teretnim terminalima i to samo za natovarena teretna motorna vozila koja su registrovana u Srbiji.

Prazna teretna motorna vozila registrovana u Srbiji, kao i sva teretna motorna vozila registrovana u inostranstvu moći će nesmetano da u ovom vremenu prolaze na ovom graničnom prelazu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.