Sunčano i veoma toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2017, 03:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i veoma toplo

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo. Po podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, uglavnom na severu i zapadu zemlje, očekuje se retka pojava pljuskova i grmljavina.

Vetar slab, južni i jugozapadni, krajem dana u skretanju na severozapadni.

Jutranja temperatura od 12 do 19 stepeni, najviša dnevna od 28 do 34 stepena, saopštio je Republički Hidrometeorološki Zavod.

Prema izgledima vremena za sedam dana, pretežno sunčano i veoma toplo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biće u većini mesta sa najvišom temperaturom od 32 do 37 stepeni.

U popodnevnim i večernjim satima, uz lokalni razvoj oblačnosti, mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u severnim i južnim i jugozapadnim krajevima.

Više o vremenskim prilikama saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.