Sunčano i toplo, temperatura do 33 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2016, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i toplo, temperatura do 33 stepena

U Srbiji će danas ujutro po kotlinama i rečnim dolinama biti magla, a tokom dana sunčano i toplo, najviša dnevna temperatura do 33 stepena.

Duvaće vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od devet na jugoistoku do 18 stepeni na severu Šumadije, najviša od 29 do 33 stepena.

U Novom Sadu će sdanas biti sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura oko 18, najviša oko 32 stepena.

U Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će u utorak, prema izgledima vremena za sedam dana, do 5. septembra, na severu i zapadu biti promenljivo oblačno i svežije ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom, u ostalim predelima pretežno sunčano.

Od srede pretežno sunčano, samo na istoku i u planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas sunčano i toplo, temperatura do 33 stepena

Izvor: Blic, 29.Avg.2016

U Srbiji će danas ujutro po kotlinama i rečnim dolinama biti magla, a tokom dana sunčano i toplo, najviša dnevna temperatura do 33 stepena...Duvaće vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od devet na jugoistoku do 18 stepeni na severu Ssumadije, najviša od 29 do 33 stepena...U...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.