Stefanović: Odložena promena tablica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Odložena promena tablica

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Zavodom za izradu novčanica i kovanog novca donelo odluku da se zamena registarskih tablica odloži za dve godine.

"Osim produženja roka za zamenu tablica, koji je bio predviđen Pravilnikom o registraciji motornih i priključnih vozila usvojenim 2010. godine, donećemo i odluku da se menjaju isključivo registarske oznake >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje su oštećene i koje nisu za dalju upotrebu, dok će sve ostale moći da se koriste i nakon isteka do sada predviđenog roka od sedam godina", naglasio je ministar Stefanović.

Potpredsednik Vlade je dodao i da za razliku od prethodne vlasti koja je 2010. godine donela ovako štetnu odluku za vlasnike vozila, aktuelna Vlada želi da pronađe najpovoljnije rešenje za građane Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobra vest za vozače: Odlaže se zamena tablica

Izvor: B92, 23.Jan.2017

Beograd -- Zamena registarskih tablica odlaže se za dve godine, saopštio je potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović...On je rekao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Zavodom za izradu novčanica i kovanog novca donelo ovu odluku..."Osim...

Nastavak na B92...

Zamena registarskih tablica odložena za dve godine

Izvor: Radio 021, 23.Jan.2017

Zamena registarskih tablica odlaže se za dve godine, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović...On je rekao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Zavodom za izradu novčanica i kovanog novca donelo tu odluku."Osim produženja roka za zamenu tablica, koji je bio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.