Spartaku vojvođanski derbi i prvo mesto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2015, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartaku vojvođanski derbi i prvo mesto

U divnom ambijentu pred oko 1.200 gledalaca odigrana je dobra rukometna utakmica. Zasluženi trijumf “putara”. Spartak Vojput - Jugović 22:21 (13:10).

Subotičani su u 11. minutu poveli sa 6:2. Kaćani nisu iskoristili dva sedmerca. Trener Kaćana Marković je bio prinuđen da traži tajm-aut kod rezultata u 7:3 u 16. minutu.

Međutim, mnogo toga se nije promenilo, Subotičani su na odmor otišli sa tri gola razlike u svoju korist.

Ni na početku drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dela se ništa nije promenilo. Uu 40. minutu bilo je 16:12- Raspucao se Bojan Županjac, kao i Milan Knežević, a na golu je bio izvanredni Radule Radulović koji odbranio tri sedmerca.

Kod rezultata(16:13) trener putara Zeljković zatražio je tajm-aut. A čini se da je konačan rezultat rešen u 53. minutu, kada su Subotičani stekli prednost od šest golova razlike (20:14). Doduše, u finišu utakmice Kaćani su smanjili rezultat, ali za prokret nije bilo vremena.

Verna publika je Subotičane ispratila gromoglasnim aplauzima,a pregršt pohvala dobio Milan Knežević koji je postigao tri golova u finišu i rešio pobednika. Ekipa Jugović ostavila je dobar utisak i pored poraza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.