Spansov humanitarni bazar danas u CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spansov humanitarni bazar danas u CK13

U Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu danas od 18 časova biće organizovan još jedan humanitarni bazar Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad - Spans.

Humanitarni bazar, na kome će se prodavati polovna garderoba, knjige, nakit, igračke i slične stvari, ima za cilj prikupljanje sredstava neophodnih za pokrivanje svakodnevnih troškova napuštenih životinja o kojima Spans brine.

Svi koji imaju mogućnost da pomognu, mogu doći da kupe nešto od izloženih predmeta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali i da donesu očuvane stvari koje im nisu potrebne, a koje će biti ponuđene na prodaju, navodi se u pozivu.

U akciju su se uključili i aktivisti Otvorene kuhinje CK13 koji će pripremiti voćne mafine, a sav prihod od prodaje biće doniran Spansu.

Za 20 časova najavljeni su nastupi dva novosadska didžeja - Ljuba Bulevarac i Rebel Disco puštaće soul, reggae, pop, jungle, liquid, funk.

Informacije o redovnim aktivnostima i akcijama udruženja Spans mogu se praiti putem sajta i zvanične Facebook stranice.

Omladinski centar CK13 nalazi se u ulici Vojvode Bojovića 13.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.