Sedmi Ženski dan u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2014, 03:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmi Ženski dan u Pančevu

U subotu, 1. novembra u trajanju od 15 - 18 časova, u prostoru dvorane Apolo u Pančevu, održaće se Ženski dan na temu izrade kolaža.

Radionica Kolaž podrazumeva samostalnu izradu kolaža svake polaznice, manjeg ili većeg formata uz podršku voditeljke. Moguć je i grupni rad na jednom kolažu ukoliko se neko odluči za ovakav način rada. Učesnicama nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo ni znanje, kao ni obrazovanje u oblasti likovnih umetnosti. Cilj radionice bi bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pospešivanje kreativnog razmišljanja prenesenog na papir.

Potrebno je da na događaj donesete stare novine. Ostali materijali za rad ( papiri za podlogu, kartoni, makaze i lepak ) će biti obezbeđeni.

Radionica je besplatna i namenjena je svim ženama u cilju podrške, razmene znanja i iskustva, povezivanja, ličnog razvoja i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, u atmosferi koja je otvorena za različitost, toleranciju i nenasilan dijalog.

Radionicu vodi Vanja Perović.

Vanja je rođena 1976. godine u Beogradu. Diplomirala je 2006. godine na vajarskom odseku Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Mrđana Bajića. Trenutno je na interdisciplinarnim studijama na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, smer višemedijska umetnost. Izlagala je na više samostalnih i grupnih izložbi u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Rumuniji, Italiji... Trenutno je angažovana na kreativnim radionicama u organizaciji „Nove +“ , gde pruža podršku u inkluziji osetljivih grupa.

KONTAKT mail zenskidan.pancevo@gmail.com

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.