Savladajmo barijere u kafe galeriji Izba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2014, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Savladajmo barijere" u kafe galeriji Izba

Prodajna izložba radova korisnika i korisnica odeljenja Dečije i adolescentne psihijatrije (DiAP) i predstavljanje rezultata projekta "Savladajmo barijere!", koji realizuje udruženje "Centar za edukativno-kreativni razvoj omladine", održaće se u nedelju 21. decembra, od 17.30 do 20 časova u kafe galeriji Izba u Novom Sadu.

„Savladajmo barijere!“ je projekat usmeren na osnaživanje osetljive i marginalizovane grupe mladih sa razvojno-psihološkim teškoćama, ali i mladih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tipičnog razvoja u cilju degradacije stigme koja vlada u njihovom okruženju o mladima sa razvojno-psihološkim teškoćama. Projektne aktivnosti su ostvarene kroz edukativne i kreativne radionice, na kojima su nastali radovi koji će biti izloženi. Sva sredstva prikupljena putem prodajne izložbe biće utrošena za stvari i materijale koji su potrebni odeljenju DiAP-a.

Projekat je realizovalo udruženje "Centar za edukativno-kreativni razvoj - CEKRO" u saradnji sa odeljenjem Dečije i adolescentne psihijatrije, Institutom za psihijatriju, Klinički Centrom Vojvodine i osnovnim školama “Kosta Trifković” i ”Žarko Zrenjanin” , Novi Sad.

Finansijsku podršku pružio je Grad Novi Sad - Gradska uprava za sport i omladinu , u sklopu realizacije Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za 2014. godinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izložba u Muzeju grada Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2014

Izložba "Govor šara" će biti otvorena u Zbirci strane umetnosti u Novom Sadu, u ponedeljak, 22. decembra, u 13 časova, a posetioci će moći da je pogledaju do 17. marta 2015. godine...Izložba "Govor šara – ćilimi iz zbirki Muzeja grada Novog Sada" autora višeg kustosa Dušanke Marković, posvećena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.