SO: Radionice za mlade od 14 do 18 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO: Radionice za mlade od 14 do 18 godina

Udruženje "Somborski omladinski Boom" i Kancelarija za mlade grada Sombora tokom avgusta meseca pokreću seriju od 4 radionice namenjenih mladima, uzrasta od 14 do 18 godina, sa ciljem sticanja veština uspešne komunikacije sa roditeljima. Rok za prijavu je 10. avgust.

Učesnici i učesnice imaće priliku da nauče kako da argumentovano "pregovaraju" sa roditeljima, kao i da steknu veštine upravljanja emocijama tokom konflikta i izlaska iz konflikta bez posledica.

Program >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će voditi dve mlade psihološkinje, koje razumeju sve turbulencije tinejdžerskog doba. Kroz timski rad i zanimljive igrice, one će pomoći učesnicima i učesnicama da otkriju sopstvene snage i vrline.

Radionice će se realizovati u Omladinskom klubu u Somboru, Venac Radomira Putnika 2, nedeljom u večernjim časovima. Prvi susret zakazan je za 13. avgust (to je ujedno i jedina radionica koja će se odvijati u subotu), navodi se u pozivu.

Voditeljke radionica biće Jasmina Đurić, klinički psiholog i psihoterapeut i autorka programa uspešnog roditeljstva, kao i Tijana Kabić, psiholog i omladinski radnik .

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem mejla jasmina_djuric@yahoo.com. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, uzrast, broj telefona, kao i svoja očekivanja od ovog programa.

Učešće na radionicama je besplatno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PA: Kamp za srednjoškolce "Društvo u prirodi"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2016, 13:57

Kancelarija za mlade grada Pančeva u periodu od 26. do 31. avgusta organizuje rekreativno-edukativni kamp za srednjoškolce iz Pančeva pod nazivom "Društvo u prirodi". Rok za prijavu je 15. avgust...Kamp je namenjen mladima uzrasta prvog i drugog razreda srednjih škola sa teritorije grada Pančeva,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.