SO: Otvaranje izložbe Put interkulturalnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2016, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO: Otvaranje izložbe "Put interkulturalnosti"

Na dečjem odeljenju Gradske biblioteke "Karlo Bijelicki" u Somboru danas u 19.30 časova biće otvorena izložba multimedijalnih radova učesnika treninga „Path of Interculturality – Put interkulturalnosti".

Trening „Path of Interculturality – Put interkulturalnosti" bavi se pitanjima izgradnja mira, unapređenje međureligijskog dijaloga, interkultiralnosti i tolerancije u Evropi, kao i temom suočavanja sa aktuelnom migrantskom krizom, kaže se u najavi.

Učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i učesnice programa i kreatori radova su mladi iz Slovačke, Turske, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Makedonije, Crne Gore, Mađarske, Italije i Srbije.

Trening realizuje Somborski edukativni centar u okviru Erasmus+ programa uz podršku Evropske unije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otvaranje izložbe "Uranjanje" Nikosa Arvanitidisa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2016, 08:37

U Galeriji Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine u Novom Sadu danas u 19 časova biće otvorena izložba slika, gravura na metalu i instalacija autora Nikosa Arvanitidisa...Nikos Arvanitidis rođen je 1976. godine u Novom Sadu. Diplomirao je i magistrirao na Akademiji umetnosti Univerziteta u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.