SO: Izložba fotografija na temu mirovnog građanskog aktivizma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO: Izložba fotografija na temu mirovnog građanskog aktivizma

U dvorištu Omladinskog kluba Kancelarije za mlade grada Sombora danas u 19 časova biće otvorena izložba fotografija posvećena građanskom aktivizmu u oblasti izgradnje mira.

Izložene fotografije će predstaviti mirovne aktivnosti i projekte koje je u protekle dve decenije sprovodilo Udruženje "Ravangrad" iz Sombora - od rada sa decom i mladima u Otvorenom klubu i različitih akcija u Somboru, do gostovanja brojnih javnih ličnosti koji neguju duh građanskog aktivizma, poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Teofila Pančića, Dinka Gruhonjića i drugih, kaže se u najavi.

Predstavljanjem interkulturalnih razmena somborskih srednjoškolaca i foto-dnevnika sa brojnih aktivnosti, "Ravangrad" započinje obeležavanje 20 godina kontinuiranog rada.

Informacije o udruženju mogu se pratiti putem zvanične Facebook stranice.

Omladinski klub Kancelarije za mlade nalazi se u ulici Venac Radomira Putnika 2.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.