SO: Građani se žale na stanje infrastrukture

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO: Građani se žale na stanje infrastrukture

Gradonačelnik Sombora Saša Todorović najavio je da će u najkraćem roku inicirati sastanak sa direktorkom Vojvodinašuma zbog stanja infrastrukture u Mesnoj zajednici Bački Monoštor.

Todorović je na sastanku sa predstavnicima te MZ istakao da će sa rukovodstvom Vojvodinašuma utvrditi da li je u finansijskom planu tog javnog preduzeća i rekonstrukcija mosta ka Šmagucu, koji je oštećen zbog izvlačenja drvne mase iz šumskog gadinstva, a koji se nalazi u okviru tog gazdinstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Kako je rečeno na sastanku, Šumsko gazdinstvo je po zakonu zaduženo za održavanje i rekonstrukciju infrastrukturnih objekata na svom zemljištu. Čelnik grada dodao je i da će sa predstavnicima Vojvodinašuma razgovarati o tome kada će biti raspisana javna nabavka za izvođenje radova.

Tema sastanka bila je i devastacija Dolske i Šumske ulice u Bačkom Monoštoru, a najavljeno je i formiranje komisije koja će biti zadužena za izlazak na teren, utvrđivanje činjeničnog stanja i za izradu predmera radova.

Dogovoreno je da se radovi realizuju u narednih 15 dana kako bi se u što kraćem periodu popravila oštećenja, a most i okolne ulice ponovo vratile u prvobitnu funkciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.