Rukometaši Vojvodine bolji od Spartaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2016, 05:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine bolji od Spartaka

U derbiju 8.kola rukometne superlige, Vojvodina je savladala Spartak 22:20.

Gosti su bolje počeli meč, pokretljivom odbranom zadavali su dosta problema bekovima šampiona, ali su "crveno-beli", predvođeni Elezovićem i Orbovićem, stekli 3 gola prednosti pred odlazak na odmor.

U nastavku se igralo uglavnom gol za gol. Maksimalna prednost Vojvodine bila je 4 gola, a raspoloženi Arsenić na golu nije dozvoljavao gostima da uhvate rezultatski priključak.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nekoliko intervencija Abadžića i raspoloženi Potpara vratili su Spartak na minus 2, ali su Novosađani ipak rutinskom igrom u završnici sačuvali važne bodove koji su im doneli petu uzastopnu pobedu u Superligi.

Najefikasniji pojedinac susreta bio je pivotmen Vojvodine Živan Pešić sa 6 golova. Po jedan manje postigli su Orbović kod domaćih, odnosno Radosavljević kod Spartaka.

U narednom kolu, Vojvodina gostuje kod Crvene zvezde koja je doživela prvi poraz u Pančevu od Dinama 27:25. U ostalim susretima 8.kola, Partizan je pobedio Slogu 28:27.

Metaloplastika je bila ubedljiva protiv Morave 34:22. Jugović je i dalje jedina ekipa bez pobede. U Kaću je poražen od Požarevca 29:26, dok Šamot je pred svojim navijačima savladao Rudar 28:23.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.