Roben za pobedu Bajerna u Majncu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roben za pobedu Bajerna u Majncu

Fudbaleri Bajerna savladali su večeras na gostujućem terenu ekipu Majnca sa 2:1, u prvoj utakmici 17. kola nemačke Bundes lige.

Šampionski tim Pepa Gvardiole zabeležio je osmu pobedu zaredom, ukupno 14. ove sezone, pa je sa utakmicom više odmakao drugoplasiranom Volfsburgu 14 bodova.

Favorit je do novog uspeha došao nakon velike i izjednačene borbe. Dva gola pala su u prvom poluvremenu, poveo je Majnc, ali je Švajnštajger brzo izjednačio sjajnim pogotkom iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slobodnog udarca, i do pred sam kraj domaćin je praktično imao bod u rukama.

Međutim, Arjen Roben je kaznio neopreznost odbrane protivnika i u poslednjem minutu pogodio iz blizine za novi trijumf kluba iz Minhena.

Majnc - Bajern 1:2 (Soto 21 - Švajnštajger 24, Roben 90)

Sutra se sastaju Bajer Leverkuzen - Ajntraht Frankfurt, Augsburg - Borusija Menhengladbah, Šalke - Hamburger, Štutgart - Paderborn, Verder - Borusija Dortmund i Volfsburg - Keln, a u nedelju Herta - Hofenhajm i Frajburg - Hanover.

Tabela: Bajern Minhen 45 bodova, Volfsburg 31, Borusija Menhengladbah i Bajer Leverkuzen po 27, Šalke 26, Augsburg 24, Hofenhajm i Hanover po 23, itd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajern nastavio niz pobeda! Roben doneo trijumf u 90. minutu!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2014

Fudbaleri Bajerna savladali su na gostujućem terenu ekipu Majnca sa 2:1, u prvoj utakmici 17. kola nemačke Bundeslige...Šampionski tim Pepa Gvardiole zabeležio je osmu pobedu zaredom, ukupno 14. ove sezone, pa je sa utakmicom više odmakao drugoplasiranom Volfsburgu 14 bodova...Favorit je do novog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Turska: Dijara golom u derbiju zauzeo prvo mesto najboljih strelaca

Izvor: Sportal.rs, 20.Dec.2014

Fudbaleri Antalijaspora ostvarili su važan trijumf u derbi utakmici 14. kola druge lige Turske, pošto su na svom terenu sa 2:0 savladali drugoplasirani Kajzerispor i tako se sa rivalom bodovno izjednačili na tabeli...Vodeći pogodak u meču za domaćina postigao je Lamin Dijara, nekada "udarna igla"...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.