Ribnjak se muči sa klizištem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ribnjak se muči sa klizištem

Meštani Ribnjaka, koji žive u donjem delu naselja, do kuće moraju da idu zaobilaznim putem, jer se deo donjeg puta, u poslednjih pet godina odronjavanja, sada potpuno odvojio.

U Zavodu za izgradnju grada najavljuju početak radova, a do završetka rekonstrukcije meštani moraju da koriste gornji put, koji po njihovim rečima, nije bezbedan.

Jasna Stegnjajić iz Ribnjaka zbog odronjavanja donjeg puta svakog dana mora da pređe 10 kilometara više da bi izašla na glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << put, koji dalje vodi do grada. Kaže, problem sa putem počeo je još 2009. godine, kada je počeo da se odranja.

Prema saopštenju Zavoda za izgradnju grada radovi na rekonstrukciji puta počeće narednih dana. Na taj način biće pomerena trasa postojećeg puta i izrađena potporna konstrukcija od lomljenog kamena. Takođe obećana je i izgradnja drenažnog sistema za sakupljanje podzemne vode i kanala za odvođenje atmosferskih voda. Planirani rok za završetak radova je 60 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.