Rekonstrukcija glavne ulice u Futogu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija glavne ulice u Futogu

Rekonstruiše se Ulica Cara Lazara u Futogu. Za prvu fazu radova predviđena je trasa od Fruškogorske do Partizanske ulice duga kilometar. Mada će olakšati život tamošnjim meštanima, radovi im trenutno zadaju probleme.

Stanovnici Futoga zadovoljni su što su posle dužeg vremena dočekali početak radova u glavnoj ulici, ali ne kriju nezadovoljstvo što im nisu obezbeđeni privremeni prilazi domovima i prodavnicama za vreme izvođenja radova.

"Jedva dođemo na posao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uđemo unutra... Znači dolazi samo onaj ko mora, komšiluk i tako. U principu nije sad to nešto drastično, ali oseti se u svakom slučaju", poručuje radnica pekare Snežana Đekić.

Najveći problem građanima predstavlja otežano kretanje kroz glavnu ulicu, dok vlasnica lokalne prodavnice Andrea Krasić, poručuje kako je promet opao jer je gotovo nemoguće prići radnji:

"Na nuli smo, računi stižu na plaćanje, nemamo od čega da platimo. Znači niko nam se nije obratio uopšte u vezi poslovanja. Od čega ćemo mi da platimo te račune koji stižu sada na plaćanje?", pita se Krasićeva.

Starijim osobama je naročito teško i nadaju se da će u narednom periodu biti obezbeđen bar jedan pomoćni prilaz njihovim domovima. Gordana Vilotić izjavljuje:

"Da kažem, eto, ne možeš na ulicu izaći. Ja ne smem dalje od ovog praga, što kažu, kućnog, jer slabo vidim", zabrinuta je Vilotićeva.

Građani poručuju da je odnošenje smeća otežano iako uredno plaćaju račune i nadaju se da će ti problemi u prvoj fazi izvođenja radova biti uskoro rešeni.

333

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rekonstrukcija ulice odsekla ih od sveta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2015

Deset dana je prošlo od početka radova na rekonstrukciji ulice Cara Lazara u Futogu - jedne od značajnijih investicija, a građani nikako da se pomire sa činjenicom da će radovi trajati u nedogled i da će im svakodnevni život, kako kažu biti otežan hodajući po nedovoljno obezbeđenim stazama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.