Putevi Srbije najavljuju zatvoreni sistem naplate putarine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi Srbije najavljuju zatvoreni sistem naplate putarine

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da su preduzete predradnje da bi početkom novembra, nove naplatne stanice i zatvoreni sistem naplate putarine, mogao biti pušten u rad, od Stare Pazove do Siriga.

U svrhu puštanja sistema u primenu, u toku je rehabilitacija nadvožnjaka na servisnoj saobraćajnici na deonici Subotica - Novi Sad posle naplatne stanice "Sever" koja nije u funkciji i očekivani rok završetka radova 15.oktobar, ukoliko vremenski uslovi dozvole, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je u toku i hitan prijem adekvatnog broja novozaposlenih radnika koji bi završili neophodnu obuku, pošto su stvoreni preduslovi za otvaranje novih naplatnih stanica - Maradik, Kovilj, Novi Sad-jug i Novi Sad-sever.

Nakon realizacije gore navedenog nove naplatne stanice i zatvoreni sistem naplate putarine mogle bi biti puštene u rad u punom kapacitetu, navodi se saopštenju preduzeća "Putevi Srbije".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.