Promenljivo oblačno i nestabilno sa pljuskovima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2014, 06:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenljivo oblačno i nestabilno sa pljuskovima

U Srbiji promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinama, a na jugu i jugoistoku preovlađivaće sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, u drugom delu dana u skretanju na severozapadni.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 14 do 19, a najviša dnevna od 26 stepeni na severu do 33 stepena na jugu i jugoistoku.

I u Novom Sadu promenljivo oblačno, nestabilno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i malo svežije vreme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinama.

Vetar će biti slab i umeren jugoistočni, od sredine dana severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 19, a najviša dnevna oko 28 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 28. avgusta,

do nedelje biti promenljivo oblačno, nestabilno i svežije vreme sa lokalnom pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinama.

Od ponedeljka biće pretežno sunčano vreme. Do ponedeljka maksimalna temperatura u većini mesta iznosiće od 24 do 28 stepeni, a od utorka očekuje se malo toplije vreme.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.