Prolećni uslovi za vožnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolećni uslovi za vožnju

Iako smo kalendarski usred zime vozače danas ipak očekuju prolećni uslovi za vožnju, sa temperaturama i do 20 stepeni.

Suvi kolovozi, pogodne vremenske prilike i dobra vidljivost obeležiće ovaj dan, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Iz ovog udruženja ipak skreću pažnju na oblačnost i moguću pojavu magle, što može uticati na smanjenu vidljivost i zbog čega se preporučuje opreznija vožnja.

Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" apeluju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na veći oprez za volanom i na deonicama duž stenskih useka i klisura, najviše duž Drinske, Đerdapske i Ibarske magistrale, zbog učestale pojave odrona.

Saobraćaj je umerenog intenziteta i odvija se bez zastoja na putevima I i II reda u našoj zemlji, ali se skreće pažnja na deonice na kojima se izvode radovi, pa može doći do stvaranja manjih gužvi ili zastoja.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, na našim terminalima nema dužih zadržavanja putničkih vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.